Skip to the main content

Kangoeroe Klup

Kangoeroe Klup

De Kangoeroe Klup is een bewegingsvorm met een knipoog naar het korfbal. Je kunt deze vorm aanbieden aan kinderen in de leeftijd van drie tot en met zes jaar. Scoro, Jumper, Funny en Spurt vormen de basis van de Kangoeroe Klup.

Met een goede aanpak kun je kinderen al op jonge leeftijd aan je vereniging binden, wat bijdraagt aan je ledenwerving en helpt bij het verbreden van de F-Jeugd.

 Starten met de Kangoeroe Klup?

 

Clinic FF-bewegen

De clinic FF bewegen is een opleiding die trainers van de jonge kinderen van de Kangoeroe Klup leert om op verantwoorde wijze de juiste oefenstof aan te bieden. Meer informatie over de clinic FF bewegen is op te vragen via het aanvraagformulier.
Gratis T-shirt

Het Kangoeroe Klup-lidmaatschap kost €11,00 per lid per jaar. Nieuwe Kangoeroe Klup-leden krijgen gratis het mooie Kangoeroe Klup-t-shirt van het KNKV thuis toegestuurd.

Veel gestelde vragen

Je vindt de veel gestelde vragen over de kangoeroe klup hier. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via service & ondersteuning.

RCN is sponsor van de Kangoeroe Klup. Wil jij een RCN-vakantie boeken met korting? Klik dan hier.

Meest bekeken artikelen

Toolkit schoolkorfbal (verenigingen)
Schoolkorfbal
Toolkit schoolkorfbal (verenigingen)
Hier vind je hulpmiddelen om in eenvoudige stappen schoolkorfbalactiviteiten op te zetten en een goede samenwerking met het onderwijs op te bouwen. Ook voor ervaren verenigingen die nieuwe ideeën willen opdoen.
Lees meer
Starten met schoolkorfbal verenigingen
Schoolkorfbal Verenigingen
Starten met schoolkorfbal verenigingen
Schoolkorfbal kan veel voor jouw vereniging betekenen en is makkelijk te organiseren. Geïnteresseerd?
Lees meer
Toolkit Kangoeroe Klup
Kangoeroe Klup
Toolkit Kangoeroe Klup
Je vindt hier verschillende hulpmiddelen, bijvoorbeeld een draaiboek voor het opstarten van een Kangoeroe Klup bij jouw vereniging, een webpakket en kleurplaten.
Lees meer

Populaire downloads

Toolkit schoolkorfbal
Download
Lespakket schoolkorfbal
Download
1. Draaiboek starten met de Kangoeroe Klup
Download
Spellenmap Kangoeroe Klup
Download