Skip to the main content

Zet je kangoeroes in de spotlight

Kangoeroe Klup

Heeft je vereniging een leuke Kangoeroe Klup? Laat dit dan zien en zet je kangoeroes in de spotlight! Organiseer in november en/of december een kangoeroetraining en ga de uitdaging aan om de leukste, mooiste en origineelste foto te maken tijdens de training van deze jongste jeugd. Scoro, Jumper, Funny en Spurt geven ballen weg aan de Kangoeroe Klup met de mooiste en leukste foto.

Wil je kans maken op één van de dertig K3-ballen? Maak dan een foto, verwerk hierin zo veel mogelijk elementen uit het fotospel en mail de foto voor 23 december naar communicatie@knkv.nl. In de eerste week van januari worden de winnaars bekendgemaakt. Plaats de foto op je sociale media, tag het Korfbalverbond en gebruik #kangoeroeklup. Houd wel rekening met de AVG-wetgeving. Mag iedereen op de foto en mag het KNKV de foto gebruiken?

Online Kangoeroe Klup vragenuur

Een Kangoeroe Klup training organiseren kan een uitdaging zijn. Hoe bied je deze jonge kinderen op een verantwoorde manier de juiste oefenstof aan en hoe behoud je hun aandacht? Op woensdag 25 november om 20.00 uur kun je hier tijdens het online Kangoeroe Klup vragenuur vragen over stellen en kennis over delen met andere verenigingen. Je kunt je opgeven via dit formulier Alles over de Kangoeroe Klup vind je op school-korfbal.nl.

Foto: Winanda van Zwamen, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Winnaars Kangoeroe Klup fotowedstrijd bekend
Kangoeroe Klup
Winnaars Kangoeroe Klup fotowedstrijd bekend
In november lanceerde het KNKV een Kangoeroe Klup fotowedstrijd. Verenigingen konden kans maken op een K3-bal door een leuke foto van hun kangoeroes in te sturen met daarop zo veel mogelijk elementen uit het fotospel. Er zijn veel mooie en originele foto’s binnengekomen en inmiddels hebben de verenigingen die een bal hebben gewonnen hierover een mail ontvangen. […]
Lees meer
Roda ziet Kangoeroe Klup groeien
Kangoeroe Klup
Roda ziet Kangoeroe Klup groeien
De Kangoeroe Klup van Roda is de laatste jaren flink gegroeid. Door de trainingen naar de gymzaal van een school te verplaatsen, verwelkomde de vereniging in één klap achttien nieuwe kangoeroes.
Lees meer
Enthousiasme en kennisdeling bij Kangoeroe Klup vragenuur
Kangoeroe Klup
Enthousiasme en kennisdeling bij Kangoeroe Klup vragenuur
Vorige week organiseerde het KNKV een online Kangoeroe Klup vragenuur voor iedereen die wat wilde weten of juist kennis wilde delen over het korfbalaanbod voor deze jongste jeugd.
Lees meer

Topartikelen

Best practice Financiën Schoolkorfbal Verenigingen
Bij Groen Geel kan iedereen mee doen door Jeugdfonds Sport & Cultuur
Korfbal
Een spreekbeurt over korfbal!
Best practice Kangoeroe Klup
Binnen vier jaar van nul naar bijna veertig kangoeroes