Skip to the main content

Winnaars Kangoeroe Klup fotowedstrijd bekend

Kangoeroe Klup

In november lanceerde het KNKV een Kangoeroe Klup fotowedstrijd. Verenigingen konden kans maken op een K3-bal door een leuke foto van hun kangoeroes in te sturen met daarop zo veel mogelijk elementen uit het fotospel. Er zijn veel mooie en originele foto’s binnengekomen en inmiddels hebben de verenigingen die een bal hebben gewonnen hierover een mail ontvangen.

Aan de vele inzendingen was goed te zien dat veel Kangoeroe Klups enthousiast aan de slag zijn gegaan met de fotowedstrijd. Vooral het sinterklaasthema kwam goed terug in de ingestuurde foto’s. Met onder andere fotocollages, een glow in the dark foto, een zoek de verschillen afbeelding en zelfs een video zijn de Kangoeroe Klups erg creatief geweest met hun inzendingen.

Winnaars

Kangoeroe Klup 

Meer informatie over de Kangoeroe Klup vind je op deze pagina. Je vindt daar onder andere een toolkit met verschillende hulpmiddelen zoals een draaiboek om een Kangoeroe Klup op te starten, een spellenmap met meer dan honderd voorbeeldspellen, kleurplaten en een diploma. Ook lees je daar hoe je een clinic kunt aanvragen en kangoeroepak kunt huren.

Gerelateerde artikelen

Roda ziet Kangoeroe Klup groeien
Kangoeroe Klup
Roda ziet Kangoeroe Klup groeien

De Kangoeroe Klup van Roda is de laatste jaren flink gegroeid. Door de trainingen naar de gymzaal van een school te verplaatsen, verwelkomde de vereniging in één klap achttien nieuwe kangoeroes.

Lees meer
Tips en inspiratie voor een kangoeroetraining
Kangoeroe Klup
Tips en inspiratie voor een kangoeroetraining

Hoe organiseer je een succesvolle kangoeroetraining? Kangoeroetrainster Anne van Arkel neemt je in een video mee in haar voorbereiding en aanpak van de kangoeroetraining.

Lees meer
Zet je kangoeroes in de spotlight
Kangoeroe Klup
Zet je kangoeroes in de spotlight

Wil jij laten zien hoe leuk je Kangoeroe Klup is? Organiseer dan een kangoeroetraining en maak een mooie foto! Naast meedoen aan een fotospel kun je ook deelnemen aan een online vragenuur.

Lees meer

Topartikelen

Best practice Financiën Schoolkorfbal Verenigingen
Bij Groen Geel kan iedereen mee doen door Jeugdfonds Sport & Cultuur
Korfbal
Een spreekbeurt over korfbal!
Best practice Kangoeroe Klup
Binnen vier jaar van nul naar bijna veertig kangoeroes