Skip to the main content

Winnaars Kangoeroe Klup fotowedstrijd bekend

Kangoeroe Klup

In november lanceerde het KNKV een Kangoeroe Klup fotowedstrijd. Verenigingen konden kans maken op een K3-bal door een leuke foto van hun kangoeroes in te sturen met daarop zo veel mogelijk elementen uit het fotospel. Er zijn veel mooie en originele foto’s binnengekomen en inmiddels hebben de verenigingen die een bal hebben gewonnen hierover een mail ontvangen.

Aan de vele inzendingen was goed te zien dat veel Kangoeroe Klups enthousiast aan de slag zijn gegaan met de fotowedstrijd. Vooral het sinterklaasthema kwam goed terug in de ingestuurde foto’s. Met onder andere fotocollages, een glow in the dark foto, een zoek de verschillen afbeelding en zelfs een video zijn de Kangoeroe Klups erg creatief geweest met hun inzendingen.

Winnaars

Kangoeroe Klup 

Meer informatie over de Kangoeroe Klup vind je op deze pagina. Je vindt daar onder andere een toolkit met verschillende hulpmiddelen zoals een draaiboek om een Kangoeroe Klup op te starten, een spellenmap met meer dan honderd voorbeeldspellen, kleurplaten en een diploma. Ook lees je daar hoe je een clinic kunt aanvragen en kangoeroepak kunt huren.

Gerelateerde artikelen

Doet jouw Kangoeroe Klup ook mee aan het fotospel?
Kangoeroe Klup
Doet jouw Kangoeroe Klup ook mee aan het fotospel?
De kangoeroes van KVS maakten tijdens hun training een originele foto voor het fotospel. Hierin hebben ze zoveel mogelijk elementen uit het fotospel verwerkt en zo hopen ze een bal te winnen.
Lees meer
Enthousiasme en kennisdeling bij Kangoeroe Klup vragenuur
Kangoeroe Klup
Enthousiasme en kennisdeling bij Kangoeroe Klup vragenuur
Vorige week organiseerde het KNKV een online Kangoeroe Klup vragenuur voor iedereen die wat wilde weten of juist kennis wilde delen over het korfbalaanbod voor deze jongste jeugd.
Lees meer
Roda ziet Kangoeroe Klup groeien
Kangoeroe Klup
Roda ziet Kangoeroe Klup groeien
De Kangoeroe Klup van Roda is de laatste jaren flink gegroeid. Door de trainingen naar de gymzaal van een school te verplaatsen, verwelkomde de vereniging in één klap achttien nieuwe kangoeroes.
Lees meer

Topartikelen

Best practice Financiën Schoolkorfbal Verenigingen
Bij Groen Geel kan iedereen mee doen door Jeugdfonds Sport & Cultuur
Korfbal
Een spreekbeurt over korfbal!
Best practice Kangoeroe Klup
Binnen vier jaar van nul naar bijna veertig kangoeroes